Jäseneksi

Soutu on kaikille tarkoitettu liikunta- ja kilpailumuoto. Soutu yhdistää luonnosta nauttimisen ja hikiliikunnan sopivassa suhteessa ja mitä parasta se sopii lähes kaikille ikää ja kokoa katsomatta.  Lohjan Seudun Soutajat tarjoavat sinulle loistavat puitteet ja upean järven harjoitteluun. Seurassa pääset kehittymään kilpasoutajaksi tai vain harjoittelemaan omaksi iloksi. Otahan rohkeasti yhteyttä ja tule kokeilemaan, voisiko soutu olla se sinun lajisi. 

Mikäli soutu kiinnostaa ja haluat liittyä seuran jäseneksi täytä viereinen ”Liittymislomake” huolellisesti ja paina ”Lähetä jäsenhakemus” –painiketta. Onnistuneesta lähetyksestä aukeaa uusi tervetuloa/kiitos -ikkuna, saat myös muutaman päivän kuluessa vastauksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli yllä mainittu ponnahdusikkuna ei tule näkyviin etkä muutaman päivän kuluessa saa vastauspostia, otathan yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan: Henrik Fyrqvist p. 040 5109723.

Jäsenmaksu vuonna 2024 on: 

Jäsenmaksun voit nyt myös maksaa Smartum , epassi tai Edenred älypuhelin sovelluksilla.

Aikuiset 60 € / vuosi 

Alle 23-v 25 € / vuosi

Vapaaehtoinen kannattajajäsenmaksu.

Seuran tilinumero: FI74 40061040094017


Seurasta eroaminen:

Jäsenellä on oikeus erota seurasta ilmoittamalla siitä jäsenrekisterin hoitajalle tai puheenjohtajalle, tai ilmoittamalla erosta seuran kokouksessa pöytäkirjaan merkitsemistä varten.  Ero katsotaan tapahtuneeksi heti, kun ilmoitus on tehty, mutta eroava jäsen on velvollinen suorittamaan maksunsa sekä muut näiden sääntöjen edellyttämät velvoitteet kuluvan kalenterivuoden loppuun asti.