Sisäsoudun SM-kisat Pasilassa

4.2.2023

Lauantaina 4.2. starttasi Lohjan Seudun Soutajien kilpavuosi 2023  sisäsoudun SM-kisoissa Pasilassa. Mukana kisaamassa oli N40 2000m Eija Sairanen, M40 2000m Tony Koskiluoma ja 4x1000m sekajoukkueviestissä Henrik Fyrqvist, Heidi Kivinen, Tony Koskiluoma ja Eija sairanen.

N40+ sarjassa oli tiukka kisa, jonka voiton vei vuonna 2008 olympiahopeaa kevyessä pariairokaksikossa soutanut Minna Nieminen. LoSSin Eija Sairanen oli huikean taistelun jälkeen upeasti neljäs omalla uudella ennätyksellä. M40+ sarjassa soutanut Tony Koskiluoma oli sarjansa neljäs. Mahtava suoritus kisadebyyttinsä tehneeltä Tonylta, joka ennen päivän kisaa on käynyt 7 kertaa harjoittelemassa sisäsoutua.

Päivä huipentui 4x1000m sekapariviestiin. Lohjan joukkueessa mukana olivat Henrik Fyrqvist, Heidi Kivinen, Tony Koskiluoma ja Eija Sairanen. Kovien joukkueiden taistossa jäätiin sijalle 5.

Kokemus oli hieno ja erityisen ylpeitä ollaan ensimmäistä kertaa kisoissa mukana olleista Heidistä ja Tonysta.

Loistavaa tekemistä ja yhteishenkeä koko joukkueelta. Samalla energialla ja tahdonvoimalla eteenpäin! Onnittelut loistavista souduista kaikille!