LOSS:N TOIMINTA ALKANEELLE SOUTUKAUDELLE

9.5.2021

Lohjan Seudun soutajat viettivät viime vuonna 30-juhlavuottaan. Kevätkokouksessa puheenjohtajaksi valittiin toiselle toimikaudelle Raili Luomala. 

Seuran toimintamuotoja ovat pienpuuvenesoutu (yksikkö, vuorosoutu, kaksikko), kirkkovenesoutu, coustal sekä olympialuokan soutu. Soutukauden ulkopuolella jäsenistöllä on mahdollisuus osallistua sisäsoutu-, sauvakävely- sekä hiihtoharjoituksiin. Kesän haasteena on löytää talvikaudelle toimiva harjoitustila ergolaitteille, jotta voimme jatkaa sisäharjoittelua ohjatusti. 

Seuran venevaja sijaitsee Hiidensalmessa, josta myös kaikki harjoitukset alkavat. Tänä vuonna on tarkoitus kehittää seuran toimintaa entisestään. Kaikilla lajista kiinnostuneilla on mahdollisuus saada henkilökohtaista lajiopastusta, oli se sitten puuvene, coustal tai olympialuokanvene. Jos koronatilanne sallii, niin opastusta voidaan toteuttaa myös pienryhmissä. Seuramme nimesi vuosikokouksessaan kullekin soutulajille lajivastaavan, joten nyt on helppo aloittaa uusi harrastus tai kehittyä entisestään asiantuntevassa ja innostuneessa seurassa jopa kilpailijaksi asti. Ota rohkeasti yhteyttä lajivastaaviin tai kehen tahansa johtokunnan jäseneen, niin teemme henkilökohtaisen etenemissuunnitelman (yhteystiedot löydät yhteystiedot sivuilta).

Kirkkoveneharjoitukset lähtevät venevajalta joka maanantai sekä torstai. Maanataisin järjestämme kaksi harjoitusta, joista toinen ryhmä on tarkoitettu nimenomaan aloittelijoille. Näin kaikilla on mahdollisuus osallistua oman kunnon ja taitotasonsa mukaan.